ПОГЛЯД

За 10 років Україна повинна повторити шлях економічного росту Кореї - експерт

У найближчі 10 років шлях Україна повинна вивчити і повторити шлях економічного росту Кореї. Таку думку на міжнародному форумі "Економічна співпраця Корея - Україна", організованому посольством Республіки Корея в Україні, Інститутом Горшеніна і Ernst & Young висловив колишній заступник міністра закордонних справ Олександр Чалий.

Як виглядає "валютна карта світу" і котра з національних валют "найсильніша"? (Інфографіка)

Вартість валют світу відрізняються та час від часу змінюються. Національні валюти одних країн "сильніші", інших "слабші". Валютний курс трансформує валюту з однієї форми в іншу. Знання цього курсу є корисним, особливо якщо ти подорожуєш в різні країни. Та якою є актуальна "валютна мапа світу"? Аналітики американського видання Howmuch провели цікаве і дуже корисне дослідження. Експерти порівняли вартість одного долара в кожній країні по відношенню до національних валют, зобразивши результати у вигляді унікальної "карти валют світу".

S&P підтверджує "смітниковий" рейтинг України - Bloomberg

Агентство S&P Global Ratings підтвердило кредитний рейтинг України на рівні "смітникового", що вказує на успіхи, яких домігся новий уряд цієї країни в отриманні доступу до засобів офіційних кредитних програм. Однак влада повинна вести боротьбу з «повсякденною корупцією» при тому, що ситуація в охоплених війною східних регіонах країни залишається невизначеною.

Курс на розвиток: закарпатський економічний експеримент - стаття В. Панова

Голова обласного об'єднання організацій роботодавців "Закарпаття" Володимир Панов про ключові переваги закарпатського економічного експерименту,  відношення центральної влади до перспективних регіональних ініціатив та бюрократичні перепони на шляху реалізації на Закарпатті якісно нової моделі економічного розвитку. 

"Єврокар" завжди йде тільки вперед. Попри все - інтерв'ю з Ігорем Царенком

Бізнес Закарпаття запускає нову рубрику «Інтерв’ю з топ-менеджером». На сторінках сайту ми знайомитимемо вас із позицією визначних представників закарпатського бізнесу, що керують підприємствами, на яких тримається економіка області. Герої наших матеріалів - це люди, які вносять значний вклад в розвиток Закарпаття, розвиваючи промисловість та забезпечуючи закарпатців робочими місцями.

"Новая, модерная, европейская страна - вот высшая цель, за которую мы должны бороться!" - В. Панов

24 травня 2016 року в Києві відбулось чергове засідання Ради Федерації роботодавців України. Для участі в засіданні Ради були запрошені керівники галузевих та територіальних організацій роботодавців з різних куточків України. Обласне об'єднання організацій роботодавців «Закарпаття» на даному заході представляв Голова організації Володимир Панов, який у своєму виступі окреслив власну позицію щодо сучасних українських економічних (і не тільки) реалій.

Український бізнес консолідує зусилля задля модернізації економіки України

24 травня 2016 року в Києві в конференц-залі ФРУ відбулось чергове засідання Ради Федерації роботодавців України. Участь у засіданні взяли члени Ради ФРУ – керівники галузевих та територіальних організацій роботодавців з усієї України.