РЕЙТИНГИ

Рейтинг найпопулярніших електромобілів України

Днями Єврокомісія опублікувала звіт про реальні викиди CO2, який спирається на показники системи контролю витрат пального, встановленої на борту сучасних автомобілів. У підсумку, що з січня 2021 року всі нові транспортні засоби з ДВЗ, які продаються на ринках країн ЄС, мають бути оснащені пристроями контролю витрат (OBFCM). Таке обладнання фіксує споживання пального та загальну відстань, яку подолав автомобіль, і під час обслуговування передає ці дані на сервери виробників, зв’язки вона веде до аналітиків Єврокомісії, зазначають  аналітики auto.ria.

Рейтинг найбільш популярних міст Європи у 2024 році для весняного сіті-брейка

Відпочинок у форматі сіті-брейк (від англійського city break) останнім часом стає дедалі популярним. Така концепція відпустки підходить для людей, які живуть і працюють у напруженому ритмі. Зазвичай у них немає можливостей поїхати за довгий час, тому беруть два-три дні відпустки, щоб вирватися на кілька днів в інше місто для перезавантаження.

ТОП-5 «вічних» авто

Уживані автомобілі - найпопулярніші машини в Україні протягом багатьох років. На вторинному ринку багато недорогих автомобілів із пробігом, проте є ризик купити невдалу модель. Але ці машини найнадійніші і ламаються дійсно важко.

Найпопулярніші країни світу для віддалених працівників

Португалію визнали найпопулярнішою країною для цифрових кочівників у 2024 році. Ця країна стала популярним напрямком для цифрових кочівників та емігрантів завдяки унікальному поєднанню доступності, якості життя та зростаючої індустрії технологій.

ТОП-10 авто для водіїв-початківців

Автомобіль для водія, який тільки отримав водійське посвідчення і не має досвіду, має мати особливі характеристики. Це безпека, простота у керуванні та низька вартість.