НОВИНИ

В Україні запрацювала нова облікова система часток товариств з обмеженою та додатковою відповідальністю

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку поінформувала, що відтепер товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю та їх учасники можуть перевести облік часток з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань до облікової системи часток Національного депозитарію України.

Кращі країни для експорту: які ринки обирають українські виробники у 2024 році

Керівний партнер юридичної компанії 4B, що спеціалізується на супроводі українських підприємців за кордоном, Андрій Матяш у авторській колонці для ain.ua розповідає, які країни для розширення свого бізнесу найчастіше обирають наші виробники.

Туристичний податок: скільки заплатять туристи у 2024 році

Останнім часом багато країн висловлюються про негативні наслідки надто великої кількості туристів. Найпопулярніші напрямки світу, такі як Венеція, Барселона та Нова Зеландія, намагаються контролювати кількість відвідувачів.

10 УКРАЇНСЬКИХ КОМПАНІЙ ОТРИМАЮТЬ БЛИЗЬКО ПІВ МІЛЬЙОНА ЄВРО ВІД ЄБРР І ЄС НА РОЗВИТОК «ЗЕЛЕНИХ» ІННОВАЦІЙ

19 березня Європейський Банк Реконструкції та Розвитку й Європейський Союз оголосили десять українських компаній, які стали переможцями третьої хвилі грантової програми «Кліматичні Інноваційні Ваучери». Завдяки цій програмі компанії отримають гранти на загальну суму 442 000 євро на розробку та впровадження «зелених» технологій.