НОВИНИ

З 16 березня аграрії можуть реєструвати податкові накладні за новою формою

Державна податкова служба повідомляє, що затверджено нові форми податкової звітності з ПДВ і податкової накладної, які містять рядки та графи, призначені для відображення інформації щодо здійснюваних платниками податку операцій з постачання окремих видів сільськогосподарської продукції, що підлягають оподаткуванню ПДВ за ставкою в розмірі 14 %.

ВОДІЇ МОЖУТЬ НЕ ПРИСТІБАТИСЯ: В ЯКИХ ВИПАДКАХ?

Правила дорожнього руху України передбачають, що водій автомобіля, що рухається повинен бути пристебнутий ременем безпеки. За порушення цього правила загрожує штраф в розмірі 51 гривня. Він мінімальний в порівнянні з іншими країнами Європи.

Закриті прибудинкові території: бути чи не бути? Плюси і мінуси для міста та мешканців

Закрита прибудинкова територія - це додатковий комфорт та безпека чи соціальна сегрегація та розривання міського простору на шматки? Ця суперечка не вщухає як в професійному колі, так і серед потенційних та реальних споживачів такої концепції.

Вплив пандемії: скільки грошей втратили благодійні організації

Перша річниця пандемії показала, наскільки нестабільною може бути фінансова ситуація у різних галузях. Благодійний сектор зазнав серйозних грошових негараздів, адже запитів на допомогу з'явилося в рази більше, а його фінансування стрімко скоротилося.

Штрафи за несвоєчасну сплату податків

У разі якщо платник податків не сплачує узгоджену суму грошового зобов’язання протягом встановлених Податковим кодексом строків, то з 1 січня 2021 року такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу.

ТОП-10 МОДЕЛЕЙ MERCEDES-BENZ ЗА ПРОДАЖЕМ

Mercedes-Benz… Наскільки знакова назва в автомобільній індустрії! Та що там автомобільній, навіть в загальному споживчому переліку фірм/торгових марок середньостатистичної людини практично будь-якої країни світу слово «Мерседес» стійко асоціюється з дорогими, престижними машинами, певною атрибутикою достатку: це хороша річ.

За участю Мінекономіки відбувся запуск нового проєкту IFC щодо кліматично-орієнтованого сільського господарства

16 березня заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький взяв участь у заході, присвяченому офіційному запуску нової ініціативи в Україні — Проєкту IFC «Розвиток фінансування кліматично-орієнтованого сільського господарства». Серед учасників заходу — представники Міжнародної фінансової корпорації (IFC), Федерального міністерства фінансів Австрії, Мінагрополітики, Міндовкілля та експерти галузі.