ПОГЛЯД

ВИКЛИКИ, ЯКІ ЧЕКАЮТЬ НА ІНОЗЕМНИХ ІНВЕСТОРІВ В УКРАЇНІ

Україна має великий потенціал для залучення іноземних і внутрішніх інвестицій. Вдале географічне розташування, розгалужена логістична мережа та розвинена інфраструктура, просунута цифрова економіка, висока інвестиційна дохідність, кваліфікована й недорога робоча сила і низка інших факторів, безумовно, роблять Україну інвестиційно привабливою.

МИКОЛА СОЛЬСЬКИЙ: У НАС МАЮТЬ БУТИ ЗРУЧНІ ПРАВИЛА ДЛЯ БІЗНЕСУ

Змін до другого етапу земельної реформи не буде. З 1 січня запрацює земельний ринок для юридичних осіб як і планувалось. На цьому наголосив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський під час конференції УКАБ «Ведення агробізнесу в Україні», яка відбулась у Києві.  

«Найбільше люди цінують у роботодавці надійність»

У Кредит Агріколь Банку в Україні, який входить до потужної міжнародної банківської групи Crédit Agricole, працюють 2,2 тис. співробітників. Це один із провідних операторів ринку на банківському ринку України 30-річною історією. Олена Урусова, директорка з персоналу Креді Агріколь, розповідає про зміни в системі мотивації, проєкти підтримки співробітників, що банк запустив під час війни та про риси, що прийшли найкращих працівників на ринку персоналу.

10 міфів про роздрібний ринок електричної електроенергії

Практика говорить про те, що лише 0,2% малого бізнесу в Україні купує електроенергію за складними ринковими алгоритмами: на двосторонніх договорах ринок ринку, «на добу вперед», внутрішньодобовому та балансуючому ринках.