ПОГЛЯД

ТЕРАКТИ В ПАРИЖІ НЕСУТЬ ЗАГРОЗУ СВІТОВІЙ ЕКОНОМІЦІ – ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР ЯПОНІЇ

Теракти, що відбулися в Парижі 13 листопада, несуть загрозу світовій економічній діяльності. Таку думку висловив прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе, виступаючи на саміті Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС), передає агентство ТАСС.

ПОЗИТИВНОГО ЕФЕКТУ ВІД ДІЇ ЗВТ УКРАЇНСЬКІЙ ЕКОНОМІЦІ ВАРТО ОЧІКУВАТИ ЧЕРЕЗ 2-4 РОКИ – ТОМБІНСЬКИЙ.

Глава представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінський повідомив, що Україні не варто чекати моментального позитивного ефекту від початку дії зони вільної торгівлі (ЗВТ) з ЄС від 1 січня 2016 року, передає агентство Interfax-Україна.

БЕЗВІЗОВИЙ РЕЖИМ З ЄС ПІДВИЩИТЬ РІВЕНЬ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ УКРАЇНИ – СОРОС

Американський фінансист, засновник фонду "Відкрите суспільство" Джордж Сорос заявив, що отримання Україною безвізового режиму з Європейським союзом, стане важливим кроком на шляху до підвищення інвестиційної привабливості країни, передає агентство Интерфакс-Украина з посиланням на прес-службу Президента України.

Данія допоможе в розвитку малого та середнього бізнесу в Україні - Клімкін

Як повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці в Twitter, Данія відкриє інвестиційний фонд для розвитку підприємств малого та середнього бізнесу України, передає РИА Новости Украина.

КМЕФ-2015: яка економічна стратегія потрібна Україні?

Що потрібно робити в економічній сфері, щоб стати на шлях нової модернізації?   Як зробити прискорення економічного розвитку національною ідеєю? Як за рахунок мережі «точок зростання» створити в Україні привабливий бізнес-клімат? Як досягти спільної розробки владою та бізнесом стратегій розвитку?

«Сподіваємося, що відтепер почнеться етап нового економічного розвитку Закарпаття , — Володимир Панов

Про це заявив Володимир Панов, Голова Обласного об'єднання Організації роботодавців "Закарпаття", під час офіційної церемонії запуску виробництва SKODA Superb нового покоління на заводі «Єврокар». Новий автомобіль було презентовано з перспективою «перезавантаження» економіки області.