ВІДЕОГАЛЕРЕЯ


Засідання Закарпатської 20 з представниками регіональної влади 14.07.20 на заводі Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед

Закарпатский автомобильный кластер

18.03.2019 Відкриті лекції топ-менеджерів для студентів УжНУ

11.12.2018 Прес-тур "Живи та працюй в Україні". Завод "Флекстронікс"

27.11.2018 Презентація книги Володимира Панова "Перший інвестор" (21 канал)

27.11.2018 Презентація книги Володимира Панова "Перший інвестор" (М-Студіо)

30.10.2018 Засідання бізнес-клубу "Закарпатська 20"

30.11.2017Виступ Голови ОФРЗ Володимира Панова на Форумі "Поляна-ЕКО 2017"

22.08.2017 Закарпаття - лідер економічних перетворень (лекція Володимира Панова для КМБС)

15.05.2017. Круглий стіл в Мукачеві. "Бізнес та університет: курс на розвиток". Сюжет "Першого Кабельного"

   

15.05.2017. Круглий стіл в Мукачеві. "Бізнес та університет: курс на розвиток". Сюжет Тиса-1

   

9.11.2016. Круглий стіл "Бізнес та університет: курс на розвиток". Сюжет Тиса-1

   

25.10.2016. Інтерв'ю голови ОФРЗ Володимира Панова виданню "Бізнес"

   

6.10.2016. Участь Володимира Панова в КМЕФ-2016

   

6.10.2016. Виступ Володимира Панова на Київському міжнародному економічному форумі (КМЕФ-2016)

   

3.11.2016.Зустріч роботодавців та бізнесменів на закарпатському заводі "Ядзакі". Сюжет Тиса-1

   

3.11.2016.Зустріч роботодавців та бізнесменів на закарпатському заводі "Ядзакі". Сюжет телеканалу "Інтер"

   

25.10.2016. Круглий стіл у ВР: "Індустріальні парки - інструмент регіонального розвитку та економічного зростання"

   

14.09. 2016. Закарпатська кластерна ініціатива-2016. Сюжет телеканалу Тиса-1

14.09.2016. Форум кластерної ініціативи у форматі "роботодавці-влада-освіта та наука". Сюжет телеканалу М-студіо.

14 вересня відбувся форум за участі Закарпатської кластерної ініціативи – представників влади, бізнесу та освітньої галузі Закарпатської області. Організаторами заходу виступили Організація роботодавців “Обласна федерація роботодавців Закарпаття” та Закарпатська обласна рада.

Володимир Панов - гість програми "Про головне" на телеканалі Тиса-1

   

Про існуючу лиш на словах децентралізацію, катастрофу в українській економіці, перспективи Закарпатського економічного експерименту та "примару сепаратизму" на Закарпатті, якою Київ виправдовує свою вкрай невдалу та пасивну регіональну та економічну політику... Голова Обласного об'єднання організації роботодавців "Закарпаття" Володимир Панов - гість програми "Про головне" на каналі "Тиса 1"

Сюжет М-Студіо. Запуск виробництва Skoda SuperB 4x4

Як змінилася світова економіка за 35 років

Економіка схожа на зростаючий організм - хто не розвивається, той програє. З 1980 року змінилася економічна карта світу: аутсайдери стали лідерами, а країни, що що показали свою нездатність до розвитку так і бовтаються на останніх місцях.

Вантажні перевезення без втрат для всіх

Вся макроекономіка за 30 хвилин


Доступно про речі, які ми чуємо щодня в ЗМІ, з екранів телевізорів, вуст політиків та експертів в області економіки. Вся суть сучасної економічної системи в півгодинному відео.  

В. Панов - гість програми "Зона особливої уваги" на каналі Тиса-1

Голова Організації роботодавців “Обласна федерація роботодавців Закарпаття” Володимир Панов про підсумки першого закарпатського Форуму ініціатив в програмі "Зона особливої уваги" на телеканалі Тиса-1. 

На Закарпатті запустили перший Форум ініціатив

21 січня 2016 року з ініціативи Закарпатської державної адміністрації та Голови "Обласної федерації роботодавців Закарпаття" Володимира Панова відбувся перший в Закарпатті економічний Форум ініціатив. Захід зібрав керівників близько 60 найпотужніших підприємств Закарпаття. Місце для проведення Форуму обрали індустріальне: територію заводу «Єврокар». Таке зібрання тут вперше і має на меті підкреслити символічність події: кожен завод може працювати ще краще, якщо влада почує бізнес. Детальніше про подію в сюжеті UzhInform.

На заводі "Єврокар" запущено виробництво нового покоління SKODA SUPERB B8

22 липня 2015 року на заводі «Єврокар» було офіційно запущено виробництво нового покоління автомобілів «SKODA» - SKODA SUPERB B8. Офіційну церемонію запуску виробництва моделі SKODA відвідали високоповажні гості, серед яких новий губернатор області, представники провідних іноземних підприємств Закарпаття ТОВ «Джебіл», «Ядзакі Україна» та «Гроклін-Карпати», очільник Закарпатської ТПП, керівництво ПрАТ «Єврокар» та керівництво регіону СНД SKODA Autoa.s.

Свій коментар щодо значення цієї події дав член Наглядової ради ПАТ «Єврокар» Володимир Панов.




Зустріч закарпатської влади з представниками бізнесу

З економічного аутсайдера в лідери. Топ-менеджери провідних іноземних і вітчизняних компаній, які працюють в регіоні, зібралися за одним столом, аби обговорити проблеми розвитку підприємництва. Разом із головою ОДА Василем Губалем присутні обговорили кластерну ініціативу - платформу співпраці бізнесу і влади.

Ініціатором та організатором нового формату діалогу бізнесу з владою виступило обласне Організація роботодавців “Обласна федерація роботодавців Закарпаття”. У зустрічі взяли участь топ-менеджери провідних підприємств області - представники світових і національних брендів, які розмістили своє виробництво в Закарпатті. Влада і бізнес Закарпаття вирішили об'єднати зусилля для створення сприятливого бізнес-середовища, в якій роботодавці зможуть виконувати свої прямі функції, а не боротися з перешкодами, які створює для них держава.

Хроніки Київського міжнародного економічного форуму

8 жовтня 2015 відбувся Другий Київський міжнародний економічний форум (Kyiv International Economic Forum, KIEF), організований Асоціацією "Інноваційний розвиток України" і Дискусійним клубом "Коло». За основну мету форуму організатори взяли ідею довести розроблені стратегії і плани до міжнародних ділових і політичних кіл. Коротка хроніка заходу у відеоматеріалі.


Мінекономрозвитку презентувало туристичний промо-ролик України

На найбільшому туристичному форумі світу – World Travel Market 2015 (WTM), який проходив у Лондоні, представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, серед іншого, презентували промо-ролик, присвячений туристичному потенціалу України. Слід додати, що у відео показані і кадри із Закарпаття: у ролику зафіксовані краєвиди навколо озера Синевир на Міжгірщині та старовинний Мукачівський замок.