ПОГЛЯД

ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ, ЯК ІНСТРУМЕНТИ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ЗАКАРПАТТЯ

Дводенний Форум «ІНСТРУМЕНТИ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ», організований Агенцією регіонального розвитку Закарпатської області, в рамках проєкту "Розвиток міжрегіональної співпраці шляхом створення інструментарію та інфраструктури регіонального розвитку".

Зростання на 20-25% щороку: прогноз Нацбанку щодо тарифів на електроенергію

Національний банк України у своєму звіті повідомив, що зростання тарифів на електроенергію після квітня наступного року прогнозується на рівні +20-25% на рік. Причина – потреба приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня.

Експерт дав поради власникам землі, які хочуть продати ділянки

Начальник Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції Кирило Міненко радить українцям перед продажем земельної ділянки дізнатися реальну її вартість і в договорі купівлі-продажу вказувати всі умови операції.

Україна стає на шлях промислового розвитку

Цього вівторка було прийнято законопроєкт №4416-1 про індустріальні парки, і це важливий крок назустріч інвестору. Адже в Україні вже є потужні виробничі майданчики, готові до приходу найкращих світових компаній.

Рух до валютної свободи в Україні

Уже місяць український бізнес живе з можливістю вільної купівлі валюти у межах ліміту в 100 тис. євро на день. Як це вже вплинуло на ринок та які умови для повного зняття валютних обмежень?

«Карпатський Єврорегіон – інструмент залучення прямих іноземних інвестицій», - Володимир Панов

Нещодавно в обласному центрі Закарпаття відбувся дводенний міжнародний форум “Україна у Карпатському Єврорегіоні”, який організатори присвятили світлій пам'яті доктора соціологічних наук, політика та вченого - Сергія Устича.