ПОГЛЯД

Як працювати з клієнтами та розвиватись попри війну — досвід девелоперської компанії Avalon

Львівська інвестиційно-девелоперська компанія Avalon попри повномасштабну війну продовжує ефективно працювати — вводити житло в експлуатацію та відкривати нові проєкти. Що відбувається на ринку нерухомості, як змінились клієнти та про плани з розвитку розповідає виконавчий директор Avalon Роман Давимука.

Україні потрібен індустріальний "Рамштайн" для отримання технологій та обладнання

Україні, окрім "Рамштайна", який дуже важливий для термінового отримання зброї, боєприпасів, техніки, навчання солдатів та інтеграції стандартів НАТО, водночас потрібен індустріальний "Рамштайн", який дасть змогу отримати технології й обладнання, заявив гендиректор концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв.

Роберт Кійосакі назвав активи, які найбільше підходять для турбулентних часів

Автор відомого бестселера «Багатий тато, бідний тато» та інвестор Роберт Кійосакі вкотре зробив публічну заяву на підтримку Bitcoin. Крім того, він виділив активи, які особливо актуальні під час кризових періодів.

Безпека бізнесу: топ-3 рекомендацій для служб безпеки у 2023 році

Вважається, що найвище вираження конфлікту - військові дії. І тому потрібно обов'язково вивчати закони ведення війни. Досліджувати війну не тоді, коли розпочалась, а зарані готуватись до можливих агресій, коли мова йде про наявність спірних цінностей.

Вимкнення енергії та безпека бізнесу: що потрібно знати про безпеку даних та як оптимізувати роботу підприємства

Останніми тижнями в Україні значно погіршилася ситуація з електроенергією і це має неабиякий вплив на наше повсякденне життя, і, звичайно ж, на бізнес.