ПОГЛЯД

Закарпатський бізнес дав оцінку бізнес-середовищу області (Відео)

Об’єднання роботодавців Закарпаття продовжує курс на консолідацію зусиль бізнесу для захисту інтересів закарпатських роботодавців. Засідання клубу Z-20 - топ менеджерів компаній лідерів економіки регіону відбулося в Ужгороді.

Рейтинг країн за рівнем багатства громадян: Україна - на дні

Україна посідає 123-тє місце у світі за рівнем особистого багатства українців, який становить 1563 долари. Про це свідчать результати щорічного звіту про світовий добробут Global Wealth Report, підготовленого швейцарським фінансовим конгломератом Credit Suisse.

Андрій Рябич: "Фішер-Мукачево" – ідейна справа

Закарпаття має багату палітру потужних та успішних бізнес-проектів та транснаціональних компаній. На відносно невеликій території області розмістилось чимало інвестиційних гігантів, що виробляють продукцію з попитом у всьому світі. Сьогодні економічну погоду в краї роблять транснаціональні корпорації, кожна з яких свого часу обрала для розміщення виробництва саме Закарпаття.

Зустріч закарпатського бізнесу з Прем’єр-міністром: меседжі озвучено, чекаємо на результат

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман з робочим візитом відвідав Закарпаття. В ході візиту, заключним, та напевно, найбільш насиченим акордом одноденного перебування глави уряду на Закарпатті стала зустріч з представниками закарпатського бізнесу.

Володимир Панов: Ми все можемо робити на європейському рівні, тільки потрібно створити умови

На закарпатському заводі «Єврокар» презентували та запустили у виробництво новий кросовер Skoda Karoq. Член наглядової ради ПрАТ «Єврокар», Голова обласного об’єднання організацій роботодавців «Закарпаття» Володимир Панов під час виступу на заході поділився власними враженнями від автомобіля та від події в цілому. 

Олег Боярин: При існуючих умовах займатися автовиробництвом в Україні немає сенсу

Голова Федерації роботодавців автомобільної галузі, Голова Наглядової ради ПрАТ «Єврокар» Олег Боярин в інтерв'ю LIGA.net розповів про тенденції сучасного авторинку, перспективи виробництва електромобілів в Україні та можливості почати поставки в Європу.