НОВИНИ

Нова Skoda Octavia потішила фанатів результатами краш-тестів

Skoda Octavia нового покоління, офіційно представлена в листопаді 2019 року, виконала тест EuroNCAP на “відмінно” і стала однією з кращих в своєму компактному класі, подібно до того як Mazda CX-30 стала кращою в класі компактних кросоверів

Українці витрачають на харчі майже половину своїх доходів — науковці

Частка витрат на харчування в Україні залишається однією з найвищих у світі. У рейтингу витрат на харчування вдома, згідно даних Міністерства сільського господарства США (USDA), Україна посідає 93 місце даного рейтингу.

Уряд хоче перевести українців на 12-годинний робочий день

Кабінет міністрів підготував зміни до Трудового кодексу, згідно з яким громадяни України будуть працювати 12 годин на день. За інформацією видання «Обозреватель», якщо цей закон буде прийнятий, ті працівники, які будуть працювати по 12 годин на день, не отримуватимуть надбавку за ці години.

ТОП-10 найбільш стресових міст світу

Торік Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) класифікувала вигоряння як синдром, що офіційно діагностується, викликаний хронічним стресом на робочому місці. Переведення стану в синдром означає додавання до офіційного збірника ВООЗ з хвороб.

Світові ціни на продовольство за рік зросли більш ніж на 10%

Індекс продовольчих цін ФАО (Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН) в січні 2020 року склав 182,5 пункту, що майже на 1,3 пункту (0,7%) вище показників грудня і на 11,3% вище показника за відповідний період минулого року.