НОВИНИ

Рейтинг столиць світу за рівнем цін на продовольство

Рейтинг складено співробітниками Об'єднаного банку Швейцарії (UBS) на основі аналізу вартості споживчого кошика з 39 продуктів, включаючи хліб, рис, молоко, м'ясо, риба, овочі й напої в столицях сімдесят однієї країни світу.   В підсумку, за результатами дослідження було визначено найбільш економні та найбільш марнотратні столиці. Про це повідомляє західне видання Clarín.

ПОГІРШЕННЯ ТОРГІВЕЛЬНИХ ВІДНОСИН З РОСІЄЮ КОШТУВАТИМЕ УКРАЇНСЬКОМУ БІЗНЕСУ $ 600 МЛН. НА РІК – АБРОМАВІЧУС

Україна не буде змінювати умови торговельного договору з Євросоюзом, який повністю вступить в силу в січні 2016 року.
Про це сказав міністр економіки країни Айварас Абромавічус, – повідомляє Росбалт з посиланням на інтерв’ю міністра виданню BNS.

ЗМІНИ ДО ЗАКОНУ «ПРО ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ»: ХОЧ МАЛЕНЬКИЙ, АЛЕ КРОК ВПЕРЕД – В. ПАНОВ

24 листопада Верховна Рада України ухвалила Закон України №2844. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення регуляторних бар’єрів для розвитку мережі індустріальних парків в Україні». Законом внесено зміни до Закону України «Про індустріальні парки» та до Земельного кодексу України. За прийняття даного законопроекту в цілому проголосували 266 народних депутатів.

ТЕРАКТИ В ПАРИЖІ НЕСУТЬ ЗАГРОЗУ СВІТОВІЙ ЕКОНОМІЦІ – ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР ЯПОНІЇ

Теракти, що відбулися в Парижі 13 листопада, несуть загрозу світовій економічній діяльності. Таку думку висловив прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе, виступаючи на саміті Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС), передає агентство ТАСС.