НОВИНИ

Данія допоможе в розвитку малого та середнього бізнесу в Україні - Клімкін

Як повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці в Twitter, Данія відкриє інвестиційний фонд для розвитку підприємств малого та середнього бізнесу України, передає РИА Новости Украина.

Оприлюднено новий рейтинг країн за Індексом легкості ведення бізнесу

Світовий банк оприлюднив щорічний звіт «Ведення бізнесу» («Doing Business»), в якому країни світу розміщено в рейтинг за критерієм легкості ведення бізнесу. Новий рейтинг на 2016 рік було опубліковано 27 жовтня.

В Україні скасовано спецмита на імпортні авто

Відповідно до інформації, розміщеної в газеті «Урядовий кур’єр», таке рішення було прийнято Міжвідомчою комісією з міжнародної торгівлі за результатом розгляду інформації МЕРТ України щодо необхідності скасування спеціальних заходів щодо імпорту в Україну легкових автомобілів незалежно від країни походження та експорту і вступило в силу 30 вересня 2015 року.

Реформи в органах фіскальної служби тривають

На офіційному web-сайті Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) розміщено проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням реформи» (щодо податкової міліції), а також пояснювальна записка та аналіз впливу цього регуляторного акту.