НОВИНИ

Як Covid-19 змінив ринок продажу авто в Україні

Covid-19 завдав удару і по ринку продажу автомобілів в Україні. За даними провідних автодилерів, загальний обсяг продажу нових авто за перші 5 місяців 2020 року в порівнянні з попереднім періодом минулого року впав на трохи більше 7%.

Основний спад продажу припав на березень-квітень після введення в Україні жорстких карантинних заходів.

Світовий туризм ніколи не повернеться до докарантинного рівня - глава Airbnb Inc

Світовий туризм, скоріш за все, ніколи до кінця не відновиться після пандемії коронавірусу. З такою заявою виступив співзасновник і головний виконавчий директор американського сервісу бронювання житла Airbnb Inc. Брайан Чески.

Міжбанк: ринок і ефект першого дня місяця

У перший день липня особливої ​​активності на міжбанківському валютному ринку Finance.ua не прогнозує. Основна причина – спрацює “ефект першого дня місяця”, коли клієнти підбивають підсумки минулого періоду і остаточно визначаються зі своїми завданнями на новий. 

Чому банки блокують рахунки за Законом про фінмоніторинг

Як ми вже повідомляли, Постановою Правління Національного банку від 19 травня 2020 року № 65 затверджено нове Положення про здійснення банками фінансового моніторингу. Постанова набрала чинності 22 травня. Саме на підставі її норм банки збирають інформацію про клієнтів та блокують, за потреби, рахунки. 

Президентський законопроект про судову реформу: ВС в цілому підтримав

Раніше ми писали, що Президент зареєстрував у Парламенті законопроект № 3711 про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та деяких законів України щодо діяльності Верховного Суду та органів суддівського врядування.

Розширено перелік витрат, які можна включити до податкової знижки за 2020 рік

В Україні почав діяти закон, що підвищує соціальні гарантії для окремих категорій осіб

З середи, 1 липня, набуває чинності підписаний президентом України Володимиром Зеленським закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб", заявила заступник голови Офісу президента Юлія Соколовська.