НОВИНИ

Турецькі підприємці цікавляться змінами українського законодавства щодо ринку землі

Турецькі підприємці цікавляться змінами українського законодавства щодо ринку землі, перспективами співпраці у сфері державно-приватного партнерства та створенням індустріальних парків та зон. Про це  Укрінформу розповів Надзвичайний та повноважний Посол України в Туреччині Андрій Сибіга після зустрічі з членами правління Асоціації кримськотатарських підприємців Туреччини, України, Румунії та Криму (TURKSİD).

Українці можуть отримати меддопомогу за рахунок держави у приватних клініках

В Україні 517 приватних медзакладів та лікарів ФОП надають меддопомогу в межах Програми медичних гарантій, 713 тис. українців уже уклали декларації з лікарями первинки в приватних медзакладах.

Міністерство розвитку громад: головне завдання розділити ДАБІ на два нових органи

Головне завдання міністерства розвитку громад і територій розділити ДАБІ на два нових органи  –  Державну інспекцію містобудування України та Державну сервісну службу містобудування.

Штрафи та заборона виїжджати за кордон: які сюрпризи чекають на боржників за комуналку

До кінця карантину діятимуть спеціальні умови на оплату комунальних послуг. Це означає, що вас не можуть штрафувати за несвоєчасну оплату та не відключатимуть воду або газ. Як наслідок – за комуналку люди почали сплачувати рідше. Тому у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт про реструктуризацію.