НОВИНИ

Федерація підтримує поступове зростання акцизу на ТВЕН – стабільне джерело зростання надходжень до бюджету

Федерація роботодавців України закликає народних депутатів підтримати пропозиції до законопроекту № 4278 про поступове підвищення ставки акцизного податку на тютюновмісні вироби для електричного нагрівання (ТВЕН), які розглядатимуться на поточному тижні парламентом.

В УКРАЇНІ ЗАПРАЦЮЮТЬ ЄВРОПЕЙСЬКІ ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ДО ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ МІНЕРАЛЬНИХ ТА ДЖЕРЕЛЬНИХ ВОД

19 травня в Мін’юсті зареєстровано наказ Мінекономіки №741 від 12 квітня «Про затвердження Гігієнічних вимог до виробництва та обігу вод природних мінеральних і вод джерельних».

У МДУ   проаналізували   освітньо-наукову програму підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Рецензія освітньо-наукової програми підготовки здобувачів вищої освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні за спеціальністю  076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність у Мукачівському державному університеті

 

Яка відповідальність за неподання або несвоєчасне подання податкової звітності на карантині

За загальним правилом передбачено штраф 340 грн за кожне неподання або несвоєчасне подання звітності Неподання (крім випадків, якщо податкова декларація не подається відповідно до п. 49.2 ст.