НОВИНИ

Мінфін та Світовий банк обговорили подальші кроки співпраці

Міністерство фінансів спільно зі Світовим банком обговорили додаткове фінансування на боротьбу з пандемією, позику на політику розвитку у сфері економічного відновлення та угоду щодо удосконалення вищої освіти в Україні.

Як бізнес впливає на економіку - приклад світового гіганта

13 травня, відбулася презентація Звіту зі сталого розвитку Системи Компаній Кока-Кола в Україні за 2020 рік. Звіт підготовлено за участі Бейкер Тіллі Консалтинг за стандартами Глобальної ініціативи зі звітності (GRI), також звіт включає дослідження соціально-економічного впливу.

Містобудівний кадастр може бути запущений до кінця 2021 року - заступник міністра розвитку громад і територій

Державний містобудівний кадастр в Україні може бути запущений до кінця 2021 року, повідомила заступник міністра розвитку громад і територій Наталія Козловська.

Де в Україні платять найбільше і яких працівників не вистачає бізнесу

Українські компанії розширюють свої штати, але переважно на робочі спеціальності. Серед найбільш затребуваних — продавець-консультант, вантажник, менеджер з продажу, кур’єр, охоронець і водій таксі.

Рада схвалила продаж і оренду землі через онлайн-аукціони

Прийнято Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок та набуття права користування ними через електронні аукціони" (проект № 2195), яким передбачено проведення процедури продажу та передачі в користування земельних ділянок державної та комунальної власності через електронний аукціон.