РЕЙТИНГИ

ТОП-5 закупівель з Prozorro

1 квітня, виповнюється 5 років, як почала працювати система Prozorro. За цей час у ній успішно провели понад 1,2 млн конкурентних закупівель, в яких взяли участь майже 384 тис. компаній.

ТОП-10 сфер із найвищими зарплатами в Україні (інфографіка)

За січень-лютий найбільше знизилися заробітні плати в авіаційному транспорті – на 11,9%. Водночас зарплати в цій сфері залишаються одними з найвищих в Україні – 22 613 гривень на місяць, що майже у два рази більше, ніж загалом в країні.

Україна – у десятці найбільших виробників цукрових буряків у світі

Світове виробництво цукру може досягнути  200 млн тонн, із яких близько 70% отримують з цукрової тростини і 30% – із цукрових буряків. Попри зниження площ вирощування, Україна – у

десятці найбільших виробників цукрових буряків та цукру.

НАЗВАНІ НАЙБІЛЬШ ПРОДАВАНІ НОВІ АВТОМОБІЛІ В ЄВРОПІ

Найпопулярнішим новим автомобілем в Європі за звітний період став Peugeot 208, продажі якого склали 18 375 одиниць, що на 12% менше, ніж за аналогічний період минулого року. Друге місце по реалізації зайняв Peugeot 2008, продажі якого зросли на 51% і склали 17 120 нових автомобілів.

ПРЕМІУМ НЕДОРОГО. ТОП-5 НАЙДЕШЕВШИХ В УКРАЇНІ ПРЕМІАЛЬНИХ АВТО

В Україні діє неочевидний для багатьох парадокс: кількість комплектацій автомобілів, що продаються тут, часто є меншою, ніж у тих, які пропонуються покупцям у країнах ЄС. При цьому саме в дорогих моделях авто, особливо в преміум-секторі, усіченню зазвичай піддаються якраз дешевші версії, або певні нестандартні модифікації чи версії/виконання моделей.

Топ-10 найдорожчих автомобілів, які продали на аукціонах

Аукціони - це досить цікаві заходи, на яких можна побачити ретро-автомобілі, культові моделі, якісь рідкісні екземпляри або машини відомих людей, навіть якщо ви не збираєтеся їх купувати. А на них з-за своєї унікальності ціни можуть доходити до мільйонів доларів.