НОВИНИ

В Україні працюють над реформою податкової системи: що зміниться

В Україні хочуть реформувати податкову систему для бізнесу. Йдеться про збільшення ліміту річного доходу для фізосіб-підприємців (ФОП), які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сказав голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев.

ЩО ЗМІНИТЬСЯ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ ПІСЛЯ РЕФОРМИ КОРПОРАТИВНОЇ ЗВІТНОСТІ ЄС

Якщо ви співпрацюєте з європейськими компаніями, — вважайте, що перехід до європейських стандартів звітності для вас уже настав. І попри те, що йдеться про звітність корпоративну, життя стане іншим для всіх, хто співпрацює з компаніями ЄС, навіть якщо ви аж ніяк не є корпорацією. 

РНБО ухвалила рішення щодо перевірок бізнесу силовиками

Є рішення Ради національної безпеки і оборони України щодо економічної безпеки та економічної стабільності саме зараз, у час воєнного стану. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський: «Чітко визначені кроки, які допоможуть і українським підприємцям, і державним інституціям вирішити увесь той комплекс проблем, про який багато говорилося цими тижнями. Як і домовилися урядовці з представниками бізнесу, буде сформовано Раду з підтримки підприємництва, і до її складу увійдуть представники саме бізнесу».