НОВИНИ

В Україні почали штрафувати підприємців за підвищення цін без декларування

Кабінет Міністрів України затвердив переліки товарів, зміна цін на які підлягає декларуванню, у тому числі продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значущість, лікарських засобів, антисептиків та дезінфекційних засобів, засобів індивідуального захисту. Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, пише agronews.ua.

Україна стала найгіршою у рейтингу добробуту

Україна посіла 92 місце у рейтингу, який відбиває якість добробуту громадян. Такий показник є найгіршим серед країн Східної Європи. Загалом у рейтингу вказані результати 167 країн. Першими у переліку є Данія, Норвегія, Швейцарія. Саме ці країни вважаються найкращими у світі з точки зору життя громадян.

XI Конкурс КСВ кейсів

Центр "Розвиток КСВ" запрошує вас та ваших партнерів взяти участь у XI Конкурсу КСВ кейсів. Основною темою Конкурсу традиційно є «Цілі Сталого Розвитку і внесок українського бізнесу в їх досягнення». 

АВК разом з BBDO Ukraine запустили комунікацію потужного стартапу на ринку снеків

Кожен день ми читаємо статті з гучними прізвищами і планами колонізації Марсу, розробці надпотужних комп'ютерів і впровадження людської свідомості в діджитал. Не інакше, як нова технологічна революція вже стукає в двері людства десь на тому березі океану.