НОВИНИ

Які онлайн-послуги можна отримати на вебпорталі Пенсійного Фонду

Пенсійний фонд України приділяє особливе значення наданню якісних пенсійних послуг, наближуючи їх безпосередньо до громадян. Портал електронних послуг забезпечує єдину точку доступу до інформаційно-довідкових ресурсів для отримання повної інформації по електронних послугах, які реалізують технології віддаленого обслуговування населення через «особистий кабінет». Як отримати деякі онлайн-послуги, пояснює Павло Ганулич, начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Укргазбанк та ЮНІДО підписали договір на створення фонду кредитів

Організація Об'єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) та Укргазбанк підписали договір, за яким вони створять гарантійний фонд кредитів на $1,5 млн. Гроші використають для впровадження енергоменеджменту в промисловості. Про це йдеться на сайті Укргазбанку.

Приватбанк пов'язує зі своїми екс-акціонерами непрацюючі кредити на 218 млрд грн

За даними Приватбанку, на кінець І кварталу обсяг кредитного портфелю, який він пов`язує з колишніми акціонерами, становив 218,1 млрд грн, тоді як на кінець 2019 року - 210,6 млрд грн (на кінець 2018 року - 212,8 млрд грн).

В уряді не виключають збільшення тарифів на електроенергію

Влада не планує підвищувати тарифи на електроенергію для населення, а ось у інших сегментах ринку подорожчання електрики не виключено. Про це повідомила в.о. глави Міністерства енергетики Ольга Буславець.

Укрексімбанк отримав дозвіл на процентні свопи з НБУ на 20 млрд грн

За даними Укрексімбанку, його наглядова рада надала згоду на укладення з НБУ Генерального договору про проведення операцій своп процентної ставки на загальну суму умовних сум операцій своп процентної ставки в розмірі 20 млрд грн і на надання банком для забезпечення виконання зобов’язань банку за операціями своп процентної ставки в рамках Генерального договору своп у заставу Нацбанку активів (майна), які належать банку на праві власності, загальною вартістю не більше 4 млрд грн (вартість активів держбанку на кінець 2019 року - 140,3 млрд грн).