НОВИНИ

Фондовий ринок отримав нові правила фінансового моніторингу

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку затвердила зміни до Положення про здійснення фінансового моніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу, державне регулювання та нагляд за діяльністю яких здійснює НКЦПФР.

Шмигаль анонсував «екозміни» в економіці України в найближчі 10 років

Уряд трансформуватиме економіку в напрямку вуглецево-нейтрального розвитку в рамках Паризької угоди, що наблизить Україну до Європейського зеленого курсу і до виконання положень Угоди про асоціацію з ЄС.

Гральний бізнес в Україні: скільки коштують ліцензії

В Україні в липні минулого року ухвалили закон про легалізацію грального бізнесу. У держбюджеті на 2021 рік заплановано отримати 7,4 млрд грн від плати за ліцензії на азартні ігри і проведення лотерей. «Слово і діло» пропонує подивитися, хто вже отримав ліцензію на таку діяльність і скільки коштуватимуть дозволи цьогоріч

У Раді пропонують ввести новий вид пенсій

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендував Верховній Раді розглянути законопроєкт №3002а щодо встановлення пенсій за особливі заслуги громадянам, нагородженим Почесною Грамотою ВРУ або Грамотою ВРУ.

Про це повідомляється на сайті Ради.

Далі цінам вже нікуди рости, продукти просто не будуть купувати

Всеукраїнська аграрна рада заявила, що ціни на продовольство зросли без впливу подорожчання пального, яке продовжує дорожчати, тому якщо продукти будуть дорожчати далі, їх ніхто не буде купувати.

Про це повідомив заступник голови ВАР Денис Марчук.