НОВИНИ

27 серпня відбувся відкритий діалог в рамках проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS).

Здобути освіту, безперечно, важливо і потрібно. Але не менш важливо здобути освіту, яка відповідає вимогам ринку праці. Гнучкість у цьому має проєкт перекваліфікації військовослужбовців та членів їх сімей «Норвегія-Україна».

В Україні планують збільшити держпідтримку аграріїв

У Міністерстві розвитку економіки торгівлі та сільського господарства вважають, що 4 млрд грн держпідтримки аграріям недостатньо, тому в наступному році ця сума буде вищою. Про це в інтерв’ю виданню “Фокус” сказав міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко.

Реорганізація Держпродспоживслужби: по курсу зупинка експорту продукції тваринництва і рослинництва

Якщо уряд реорганізує Держпродспоживслужбу (ДПСС) за планом Мінохоронздоров’я, то агросектор опиниться перед загрозою зупинки експорту. Про це заявив під час прес-конференції президент ВГО Українська аграрна конфедерація Леонід Козаченко.

Мінімальний розмір ЄСВ для ФОПІв і найманих працівників з 1 вересня зросте до 1100 грн

Із 1 вересня мінімальна зарплата збільшиться до 5000 тис грн. Відповідно мінімальний страховий внесок з ЄСВ із 1 вересня буде становити 1100 грн (5000 х 22%), а максимальний - 16 500 грн (15 “мінімалок” х 22%), пишуть “Дебет-Кредит” й “Інтерактивна бухгалтерія”.