РЕЙТИНГИ

Найбагатші люди світу втратили в 2015 році $ 19 млрд - Bloomberg

Статок 400 найбагатших людей планети в 2015 році скоротився в цілому на $ 19 млрд на тлі падіння цін на сировину, а також сигналів ослаблення економічного підйому в Китаї. Про це свідчить оновлений індекс мільярдерів, що розраховується Bloomberg, йдеться в матеріалі агентства, передає Корреспондент.net.

Мінрегіон оприлюднило рейтинг регіонів України за рівнем соціально-економічного розвитку

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розробило перше комплексне рейтингове оцінювання соціально-економічного розвитку регіонів за січень-вересень   2015 року.

FITCH ПІДВИЩУЄ «ДЕФОЛТНИЙ» РЕЙТИНГ УКРАЇНИ

Міжнародне рейтингове агентство Fitch підвищило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) України в іноземній валюті з рівня «RD» до рівня «CCC», говориться в прес-релізі агентства, передає ресурс Риа-Новости.

Рейтинг столиць світу за рівнем цін на продовольство

Рейтинг складено співробітниками Об'єднаного банку Швейцарії (UBS) на основі аналізу вартості споживчого кошика з 39 продуктів, включаючи хліб, рис, молоко, м'ясо, риба, овочі й напої в столицях сімдесят однієї країни світу.   В підсумку, за результатами дослідження було визначено найбільш економні та найбільш марнотратні столиці. Про це повідомляє західне видання Clarín.