РЕЙТИНГИ

Рейтинг найдорожчих міст світу за версією "The Economist"

Сінгапур третій рік поспіль визнаний найдорожчим у світі містом для проживання, що випливає з результатів дослідження британського науково-дослідного центру Economist Intelligence Unit. Результати дослідження опублікувало видання The Economist

Найбагатші люди планети: хто вони? (частина 1)

Найавторитетніше рейтингове видання Forbes опублікувало 30 ювілейний випуск з рейтингом найбагатших людей світу. До цьогорічного рейтингу потрапили 1810 мільярдерів, загальна сума статків яких становить вражаючі 6,48 трлн. доларів.

Хто ці сучасні володарі світу і як їм вдалося опинитися на вершині рейтингу найбагатших?  Бізнес-Закарпаття знайомить вас з першою п'ятіркою мільярдерів.

Вихідні з користю: 8 кращих серіалів для бізнесменів

Натхнення можна черпати з усіх усюд, в тому числі з серіалів. Бізнес Закарпаття пропонує вашій увазі список кращих серіалів для бізнесменів, підібраних AIN.UA. Підбірка грунтується на рейтингах, коментарях зарубіжних підприємців та відгуках користувачів сайту Quora.

Дослідження Gallup: рівень життя українців впав до нових мінімумів

Рівень життя українців в 2015 році рекордно знизився. Такі дані дослідження Інститут Геллапа - Американського інституту громадської думки заснованого Джорджем Геллапом. За основу дослідження взято соціологічне опитування: українці самі оцінювали рівень власного життя.