РЕЙТИНГИ

Закарпаття очолює рейтинг фінансової спроможності регіонів (Інфографіка)

Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД, Україна) спільно з Інститутом економічних та соціальних реформ (INEKO, Словаччина) створили онлайн-платформу «Прозорість місцевих бюджетів», яка надає можливість дистанційного доступу до статистики економічної спроможності українських регіонів та адміністративних центрів. В актуальному рейтингу Ужгород та Закарпатська область займають перше та друге місце відповідно. Про це повідомила директор економічного департаменту Центру Ангела Бочі в ефірі Громадського радіо.

Опубліковано рейтинг найбільш соціально прогресивних країн світу (Інфографіка)

Некомерційна організація Social Progress Imperative опублікувала новий рейтинг найпрогресивніших у соціальній сфері країн світу - 2016 Social Progress Index. Аналітики оцінили 133 країни за 53 критеріями, що визначають рівень можливостей, охорони здоров'я, освіти і толерантності.

Топ-12 країн-конкурентів України за світовий капітал (Інфографіка)

Українці люблять порівнювати свою економіку з економіками інших сьогодні успішних, а раніше бідних країн. "Друга Польща" та "без п'яти хвилин Словаччина" - перераховувати можна довго. Але реальність зовсім інша: поляки, словаки, сінгапурці та естонці вже давно вирвалися вперед і  суперниками за капітал та ринки ми з ними в найближчому майбутньому не станемо.

Рейтинг українських регіонів за легкістю працевлаштування (Інфографіка)

Одесу та Львів визнали кращими містами для ведення бізнесу, Вінницю та Харків — найзручнішими для життя. Україна – в тренді розвинених країн, де необов’язково їхати у столицю, щоб знайти роботу і добре жити. Фахівці Work.ua підрахували кількість вакансій на тисячу жителів у різних регіонах.

Зовнішньоекономічні відносини Закарпаття в 2016 році - статистика

Головне управління статистики в Закарпатській області оприлюднило інформацію щодо зовнішньої торгівлі товарами Закарпатської області за перший квартал 2016 року. Дана інформація розміщена у свіжому експрес-випуску обласного ГУ статистики.

 

Оприлюднено перший рейтинг привабливості громадянств країн світу (+Інфографіка)

В четвер 2 червня швейцарська компанія Henley & Partners, яка спеціалізується на допомозі в отриманні віз та громадянства, оприлюднила перший "рейтинг привабливості громадянства" - Quality of Nationality Index. Відповідна інформація з даними рейтингу оприлюднені на офіційному сайті компанії.

Рейтинг країн світу за Індексом конкурентоспроможності економіки (+Інфографіка)

Міжнародний інститут розвитку менеджменту (Швейцарія) опублікував щорічний рейтинг країн за конкурентоспроможністю економіки. Результати відповідного дослідження оприлюднені в доповіді Інституту.