РЕЙТИНГИ

Рейтинг трендів четвертої промислової революції в 2017 році

Повсюдне використання автоматизації, великих даних, інтернету речей і хмарних сервісів наближає настання піку четвертої індустріальної революції. Ян Вестон, гендиректор британської компанії New Technology CADCAM, розповів Information Age про своє бачення трендів індустрії 4.0 в 2017 році.

Рейтинг зростання зарплат в регіонах: Закарпаття - серед лідерів (Інфографіка)

Уже за кілька тижнів офіційні зарплати закарпатців можуть зрости до 3200 гривень. А поки що, якщо вірити Державній службі статистики, за рівнем зростання заробітних плат наша область – у числі лідерів.

Рейтинг топ-5 найдорожчих продуктів у світі

Вартість деяких їстівних товарів обчислюється десятками тисяч доларів, тому спробувати їх судилося не всім. У світі існує безліч екзотичних продуктів, які не кожному до смаку або недоступні деяким людям з географічних причин. Однак є і такі, які не кожен зможе собі дозволити у фінансовому плані.

Рейтинг найбільш щедрих країн світу - дослідження Gallup

Консалтингова компанії Gallup провела дослідження і з’ясувала, що ті країни і культури, які готові допомагати іншим людям і витрачатися на благодійність, відрізняються впевненим зростанням економічних показників.

Рейтинг легкості сплати податків: Україна покращує позиції

У рейтингу легкості сплати податків Paying Taxes Україна зайняла 84 місце серед 190 країн і пинилась між Болгарією та Барбадосом. Рейтинг складається щорічно Світовим банком спільно з аудиторською компанією PricewaterhouseCoopers за підсумками попереднього податкового року, передає видання "Дело".

Рейтинг міст за оцінкою транспортної інфраструктури. Ужгород - найгірший

За результатами опитування мешканців різних українських міст, Ужгород посів останнє місце у рейтингу щодо транспортної інфраструктури. Про це йдеться у повідомленні OLX за даними проведеного дослідження, у рамках якого опитали понад 33 тисячі українців.

Рейтинг процвітання і добробуту: топ-10 найуспішніших країн світу

Лондонський Legatum Institute опублікував свій щорічний рейтинг процвітання і добробуту країн світу. Для визначення найбільш багатих і щасливих держав фахівці інституту врахували вплив 104 різних факторів, що включають рівень доходу населення, кількість людей, зайнятих на постійній роботі, рівень Інтернет-безпеки тощо