РЕЙТИНГИ

ТОП-5 «вічних» авто

Уживані автомобілі - найпопулярніші машини в Україні протягом багатьох років. На вторинному ринку багато недорогих автомобілів із пробігом, проте є ризик купити невдалу модель. Але ці машини найнадійніші і ламаються дійсно важко.

Найпопулярніші країни світу для віддалених працівників

Португалію визнали найпопулярнішою країною для цифрових кочівників у 2024 році. Ця країна стала популярним напрямком для цифрових кочівників та емігрантів завдяки унікальному поєднанню доступності, якості життя та зростаючої індустрії технологій.

ТОП-10 авто для водіїв-початківців

Автомобіль для водія, який тільки отримав водійське посвідчення і не має досвіду, має мати особливі характеристики. Це безпека, простота у керуванні та низька вартість.

Які компанії стали лідерами українського опту під час великої війни

Згідно з даними  Індексу Опендатабот , майже половина з топ-10 найуспішніших українських оптовиків — це бізнеси, які займаються торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами.

Рейтинг автомобілів 2023 року, якими найбільше задоволені їхні власники

Американські експерти назвали сучасні автомобілі, якими найбільше задоволені їхні власники. Цього року водії стали щасливішими завдяки зниженню ціни на нові моделі. Рейтинг опублікували на сайті JD Power.