РЕЙТИНГИ

Складено рейтинг основних проблем ведення бізнесу в Україні (+Інфографіка)

Що саме мотивує українців починати власний бізнес і які проблеми та перешкоди саме вони бачать сьогодні в українській економіці? Відповідне дослідження було проведено в рамках проекту компанії з маркетингових досліджень TNS та Національної ради реформ «Моніторинг сприйняття прогресу реформ».

Рейтинг регіонів України за рівнем соціально-економічного розвитку (+Інфографіка)

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оприлюднило підсумковий варіант першого комплексного рейтингового оцінювання соціально-економічного розвитку регіонів за 2015 рік. Відповідні матеріали розміщені на офіційному сайті Мінрегіону.

Держслужба зайнятості склала топ найбільш перспективних професій в Україні

Державна служба зайнятості склала перелік найбільш перспективних професій в Україні, попит на які не буде зменшуватись у найближчі роки. Про це повідомляє прес-служба Державної служби зайнятості.

Україна - в ТОП-10 світових виробників сталі

За підсумками роботи металургійних підприємств у березні 2016 року Україна збільшила виробництво сталі на 28,1% в порівнянні з березнем 2015 року - до 2,173 млн т, зберігши десяте місце в рейтингу 66 країн - основних світових виробників цієї продукції. Про це йдеться в рейтингу Всесвітньої асоціації виробників сталі (Worldsteel).

Рейтинг найкращих урядів незалежної України - дослідження

Незалежна група макроекономічного аналізу та прогнозування Indendent Macroeconomic Forecasts Group/IMF Group провела дослідження, згідно з яким уряди Віктора Януковича та Миколи Азарова були визнані найкращими, повідомляє УНН з посиланням на офіційний сайт IMF Group.