РЕЙТИНГИ

Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних музикантів світу

Американського репера Шона Комбса, який виступає під псевдонімом Дідді, визнано найбільш високооплачуваним музикантом 2017 року за версією журналу Forbes. Про це повідомляє meduza.io з посиланням на Forbes.

Рейтинг найпопулярніших відео українського YouTube в 2017 році

У 2017 році з найбільшою кількістю переглядів музичним кліпом на українському YouTube стало відео на пісню «Тает лед» групи «Гриби», а найпопулярнішим роликом - 62-я серія мультфільму «Маша і Ведмідь» під назвою «Спи, моя радість, засни». Про це повідомляє офіційний блог Google в Україні.

Журнал Time назвав кандидатів на звання "Людина року"

Американське видання Time опублікувало рейтинг найбільш імовірних кандидатів на звання «Людини року» за версією видання. Цей конкурс журнал проводить з 1927 року. Переможців обирає редакційне керівництво журналу відповідно до впливу персони на інформаційний простір та життя суспільства за рік.

Рейтинг найпопулярніших вживаних автомобілів в Україні (Інфографіка)

Журналісти не припиняють стежити за уподобаннями українців у виборі нових і старих автомобілів. Сьогодні представляємо вам рейтинг ТОП-10 вживаних автомобілів на українському ринку. До нього увійшли 10 моделей з пробігом, які українці найчастіше купували в січні-жовтні 2017 року.

Україна - у двадцяті рейтингу найкращих газових хабів Європи (Інфографіка)

Україна вперше увійшла в двадцятку кращих газових хабів Європи за рейтингом Європейської федерації енергетичних трейдерів (EFET). Про це повідомляє Департамент із корпоративних комунікацій Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

Україна покращила позиції в рейтингу оподаткування

З 190 країн Україна в рейтингу Paying Taxes 2018 піднялася на 43 позицію. Оцінку простоти сплати податків готує Група Світового банку і аудиторська компанія PricewaterhouseCoopers за підсумками минулого податкового року, повідомляє mind.ua