РЕЙТИНГИ

Рейтинг країн світу за рівнем наполегливості підприємців (Інфографіка)

Аналітики консалтингової компанії Expert Market зіставили кількість відкритих бізнесів за 2016 рік у 130 країнах з рівнем "суворості" бізнес-середовища в кожній з них. В підсумку було сформовано топ-15 країн з найбільш наполегливими підприємцями, а також топ-15 країн втрачених можливостей.

Свіжий рейтинг найвисокооплачуваніших професій в Україні (Інфографіка)

В Україні за підсумками минулого року середня зарплата збільшилася на 22%, а мінімальну зарплату в січні 2017 МГО підняли на 200%. Як кажуть економісти, інфляція, яка за останні кілька років перевищила 60%, "з'їла" результат індексацій зарплат. Найбільше від зростання цін страждають пенсіонери, а найменше – ті, хто заробляє більше 10 тисяч гривень. Портал Work.ua опублікував список професій, які в Україні оплачуються найкраще.

Рейтинг найякісніших автомобілів 2016 року за версією AutoBild

Видання AutoBild опублікувало традиційний щорічний рейтинг «Звіт з якості» за 2016 рік. В його основу покладено статистичні дані з різних джерел. Нові автомобілі оцінювали одразу за кількома важливими параметрами, серед яких – думка і скарги власників, статистика техоглядів та відгуків авто, довгострокові тест-драйви AutoBild.