НОВИНИ

З 14 грудня курсуватиме додатковий поїзд сполученням Львів-Ужгород

Укрзалізниця призначила додатковий регіональний поїзд №821/822 сполученням Львів — Ужгород — Львів. Поїзд курсуватиме щоденно з 14 грудня, а його графік складений таким чином, щоб забезпечити стиковку зі швидкісним поїздом Київ — Славське.

У перший рейс поїзд відправиться зі станції Львів з 14 грудня, а у зворотному напрямку відправлення зі станції Ужгород з 15 грудня.

Вартість проїзду при придбанні квитків онлайн становить від 71 грн до 81 грн залежно від дня подорожі.

В Україні ФОПам відновили допомогу на дітей до 10 років

Уряд відновив виплату допомоги на дітей до 10 років для фізичних осіб-підприємців I та II груп на період з 01.11.2020 по 31.12.2020. Особи, які отримували виплату допомоги у травні-серпні 2020 року, таку допомогу будуть отримувати і надалі. 

Акції Facebook, Netflix і Tesla в Україні: чи допоможуть вони стати українцям багатшими?

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України (НКЦБФР) «дала добро» купувати в нашій країні акції компаній Tesla, Facebook, Netflix, Microsoft, Advanced Micro Devices і Visa. Це рішення стосується і фонду Invesco QQQ Trust SM.

Боржників за комуналку прирівняли до аліментників

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який прирівнює боржників за комуналку до неплатників аліментів. Пропонують їм заборонити виїжджати за кордон, тимчасово обмежити право керування транспортними засобами, користування зброєю.