НОВИНИ

ФІНАНСИ Нацбанк України радить споживачам фінансових послуг звертатися на пряму гарячу лінію регулятора у випадку порушення їхніх прав

Керівництво Нацбанку України дало деякі роз’яснення щодо повноважень на захист прав споживачів небанківських фінпослуг, які регулятор отримав з 1 липня 20202 року. Регулятор ще на початку 2020 року запустив окремий сайт для споживачів банківських фінансових послуг, тепер його значно розширено, коли Нацбанк України отримав функції регулятора небанківських фінпослуг. Як відомо, було створене Управління захисту прав споживачів фінпослуг.

Новації в оподаткуванні нерухомості: Закон № 466

Введено нові штрафи для нотаріусів та рієлтерів  

Законом України від 16.01.2020 №466-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» введено нові штрафи для нотаріусів та рієлтерів за неповідомлення про укладення договорів оренди.


Сьогодні останній день подачі документів для реєстрації в ЄДР

У зв'язку з оновленням програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань з 00 годин 05 серпня документи на реєстрацію прийматися не будуть. Про це нагадав Мін'юст на своїй сторінці у Facebook.