НОВИНИ

В закарпатському Перечині відбувся Форум бізнесу та влади "Стратегічний діалог"

В місті Перечин Закарпатської області відбувся перший форум бізнесу та влади під назвою "Стратегічний діалог". Захід організований Перечинською міською радою та Закарпатським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеного у рамках програми «U-LEAD з Європою».

Німеччина спільно з Україною проведе бізнес-форум

Україна та Німеччина домовилися про проведення спільного бізнес-форуму, який сприятиме розширенню економічної співпраці. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час спілкування з журналістами у Берліні по завершенню двосторонньої зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, повідомляє прес-служба глави держави.

"Газпром" може зберегти транзит газу через Україну - Міллер

"Газпром" може зберегти транзит газу через Україну у розмірі 10-15 млрд кубометрів на рік, якщо українська сторона доведе економічну доцільність нового контракту. Про це заявив глава російського концерну Олексій Міллер, передає РІА "Новости".

В Україні знизився рівень демократії - Freedom House

В Україні вперше з 2014 року знизилися демократичні показники. Про це йдеться в оприлюдненій у середу щорічній доповіді  організації Freedom House під назвою Nations in Transit 2018. Confronting Illiberalism. («Країни в перехідному періоді 2018. Протистояння нелібералізму»).

В 2017 році Європейський суд з прав людини засудив Україну на 1,2 млн євро

Європейський суд з прав людини у 2017 році присудив позивачам проти України 1 195 237 ​​євро «справедливої компенсації. Відповідна інформація випливає з тексту звіту Комітету міністрів Ради Європи.