НОВИНИ

Кабмін відтермінує підвищення цін на газ для населення - ЗМІ

Уряд вирішив з квітня не переглядати ціну на газ для населення, і залишити її на нинішньому рівні ще на 2 місяці. Про це пишуть Українські новини з посиланням на джерела в Кабміні, передає Економічна правда. 

Україна підвищила мита на імпорт добрив з Росії

26 березня Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі розширила дію антидемпінгових заходів на імпорт в Україну аміачної селітри походженням з Росії. Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку.

Заробітчани переказали з Польщі в Україну майже 4% ВВП - МЗС

Українські робітники в 2017 році перерахували з Польщі в Україну суму, яка дорівнює 3-4% українського валового внутрішнього продукту. Про це заявив віце-міністр закордонних справ Польщі Бартош Ціхоцкі, передає УНІАН.

Fitch спрогнозувало розвиток економіки України в 2018 році

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings зберегло прогноз зростання економіки України в 2018 році на рівні 3,2% і прогнозує прискорення зростання ВВП в 2019 році на 3,7%. Про це йдеться в прес-релізі агентства, передає УНІАН.

Куди і коли українці зможуть літати лоукостами (Інфографіка)

Вже цієї осені українці отримають ще одну можливість подорожувати дешевше – з другої спроби в країну зайшла найбільша європейська лоукост-авіакомпанія Ryanair. Перші рейси анонсовані в жовтні цього року в вісім країн Європи: Іспанію, Словаччину, Польщу, Литву, Німеччину, Ірландію, Швецію і Великобританію, пише Сегодня.

Гройсман заявив, що розрив економічних відносин з Росією зробить Україну сильнішою

Рішення Уряду про розрив програми економічного співробітництва з РФ піде на користь Україні, збалансує експортну політику та у підсумку зробить Україну сильнішою. Про це в ефірі одного із телеканалів сказав прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Ужгород - серед аутсайдерів рейтингу найкомфортніших обласних центрів України (Інфографіка)

Соціологічна група «Рейтинг» опублікувала рейтинг комфортності проживання в обласних центрах України. Дослідження групи проведене від імені Міжнародного республіканського інституту.