НОВИНИ

Заборгованість по заробітній платі в Україні сягають майже 2,5 мільярда - Держстат

Станом на 1 березня 2018 року заборгованість із заробітної плати в Україні склала 2455,9 млн грн, зменшившись у порівнянні з лютим на 79,4 млн грн. Про це свідчать дані Державної служби статистики України.

Великі держпідприємства отримали 32,6 млрд грн. чистого прибутку

Станом на кінець першого півріччя 2017 року портфель з 91 найбільшої держкомпанії отримав чистий прибуток у розмірі 32,6 мільярда гривень, що, за уточненими даними, майже на 34,8% більше, ніж за аналогічний період 2016 р., — випливає зі звіту Мінекономрозвитку про результати діяльності 100 найбільших ДП за 6 місяців 2017 р.

Нові правила паркування: покарання та штрафи

З другого півріччя 2018 року близько 15 мільйонів водіїв і 10 мільйонів автовласників будуть жити уже за новими правилами паркування. Крім врегулювання правил паркування, зупинки та стоянки, закон удосконалює механізм притягнення до адміністративної відповідальності власників автівок.

В Україні ліквідовують податкові інспекції

Кабінет міністрів України почав перший етап структурної реорганізації Державної фіскальної служби, в ході якого районні податкові інспекції втратять статус юридичних осіб і приєднаються до головних управлінь ДФС в регіонах. Згідно з повідомленням прес-служби Міністерства фінансів, таке рішення Кабмін затвердив постановою «Про реформування деяких територіальних органів Державної фіскальної служби» від 28 березня 2018 року.

Закарпатські депутати вимагають відставки Ульяни Супрун

Сьогодні, 29 березня, під час сесії Закарпатської обласної ради депутати прийняли звернення до керівництва держави щодо невідповідності Уляни Супрун посаді Міністра охорони здоров’я України. За прийняття відповідного звернення проголосували 35 депутатів облради. 

В Україні з'явився ще один автовиробник

Ще одна компанія в Україні почала складати автомобілі. До власного виробництва спеціалізованої комунальної техніки на шасі МАЗ приступила компанія «Альфатекс» із Кременчука. Першими автомобілями, що вийшли з майстерень компанії, стали дві нові моделі сміттєвоза з боковим завантаженням: АТ-2012 і АТ-2 042.