НОВИНИ

Робочий день в Україні може збільшитися

В Україні пропонують на 4 дні збільшити відпустку. Крім того, за умови підписання відповідного трудового договору, збільшити тривалість робочого дня до 12 годин. За додаткові години обіцяють доплачувати.

Україна і ЄС підписали "дорожню карту" інтеграції промисловості

Україна і Європейський Союз підписали "дорожню карту" інтеграції української промисловості в ланцюжок доданої вартості європейської продукції. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду в середу, інформує УНІАН.

Україна за 2 міс. знизила видобуток вугілля на 27,6%

Вуглевидобувні підприємства України в січні-лютому 2018 року скоротили видобуток рядового вугілля на 27,6% (на 2 млн 31,2 тис. тонн) порівняно з аналогічним періодом 2017 року – до 5 млн 334,6 тис. тонн. Про це повідомляє Міненергетики та вугільної промисловості.

Кабмін відтермінує підвищення цін на газ для населення - ЗМІ

Уряд вирішив з квітня не переглядати ціну на газ для населення, і залишити її на нинішньому рівні ще на 2 місяці. Про це пишуть Українські новини з посиланням на джерела в Кабміні, передає Економічна правда. 

Україна підвищила мита на імпорт добрив з Росії

26 березня Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі розширила дію антидемпінгових заходів на імпорт в Україну аміачної селітри походженням з Росії. Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку.