НОВИНИ

В Україні почали карбувати великі монети

Монетний двір НБУ почав карбувати нові монети. Оновлена ​​металева 1 гривня і абсолютно нові 2 гривні будуть поступово замінювати банкноти такого ж номіналу. Їх почнуть вводити в обіг через два тижні – з 27 квітня, пише Сегодня.

Україна домовилась про безвізовий режим з Уругваєм та Перу

Українське дипломатичне відомство досягло домовленості про безвізовий режим з двома країнами Південної Америки – Уругваєм і Перу. Про це заявив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев.

Ален Панов відновить унікальний будинок навпроти Ужгородського замку

Йдеться про унікальний будинок, розташований навпроти Ужгородського замку, по вулиці Капітульній, 24. Споруда, яка є на більшості старовинних світлин і листівок з Ужгорода, сьогодні перебуває у вкрай непривабливому стані. Шиферна покрівля, зіпсовані дерев’яні елементи, євроремонт фасаду, з різнокольоровою розкраскою двох поверхів, спотворений внутрішній фасад задля збільшення площі. Окрема тема – встановлення пластикових вікон, якими засклили архітектурну родзинку – лоджію з нішами. Перелік «вдосконалень» від попередніх власників на цьому, нажаль, не завершується.

В закарпатському Перечині відбувся Форум бізнесу та влади "Стратегічний діалог"

В місті Перечин Закарпатської області відбувся перший форум бізнесу та влади під назвою "Стратегічний діалог". Захід організований Перечинською міською радою та Закарпатським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеного у рамках програми «U-LEAD з Європою».

Німеччина спільно з Україною проведе бізнес-форум

Україна та Німеччина домовилися про проведення спільного бізнес-форуму, який сприятиме розширенню економічної співпраці. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час спілкування з журналістами у Берліні по завершенню двосторонньої зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, повідомляє прес-служба глави держави.