НОВИНИ

В Ужгороді урочисто вручили IV Орден Марії Терезії

В Ужгороді відбулася очікувана церемонія вручення Ордену Марії Терезії. Вже традиційний, цьогоріч четвертий для Ужгорода захід європейського рівня провели на території скверу Марії Терезії навпроти Хрестовоздвиженського кафедрального собору, де усі краяни та гості міста мали змогу взяти участь у знаменній події.

Названо ім’я нового кавалера Ордену Марії Терезії

В ці хвилини в Ужгороді, у сквері Марії Терезії триває IV щорічна церемонія вручення Ордену Марії терезії - почесної нагороди, якою, за особливий внесок у розвиток краю, кожного року нагороджується визначний закарпатець.

В ЄС назвали найщасливішу і найнещаснішу нації

Ірландці виявилися найщасливішою нацією Європейського Союзу, тоді як румуни – найбільш нещасними. Про це свідчать результати останнього опитування “Євробарометра” – соціологічної служби Європейської комісії, пише Politico.

Промислове виробництво у Закарпатській області у І кварталі 2018 року - статистика

За підсумками січня–березня 2018р. індекс промислової продукції, порівняно з аналогічним періодом 2017р., склав 104,9%. Про це повідомила начальника управління аналізу статистичних даних Ірина Панчук. 

В Ужгороді відбудеться ІV церемонія вручення Ордену Марії Терезії

Другого травня в Ужгороді пройде традиційна церемонія вручення Ордену Марії Терезії – почесної нагороди, якою, за особливий внесок у розвиток краю, кожного року нагороджується визначний закарпатець. Подія, традиційно, відбудеться у Сквері Марії Терезії (навпроти Кафедрального собору на вул. Капітульній, в Ужгороді, початок о 16:00).