НОВИНИ

Україні створять національний орган інтелектуальної власності

Рада підтримала створення національного органу інтелектуальної власності (НОІВ).

Відповідний Закон (проект № 2255) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення національного органу інтелектуальної власності» було прийнято в другому читанні та в цілому на засіданні Парламенту 16 червня.

Для паперових трудових книжок планують встановити п'ятирічний перехідний період


У Парламенті зареєстровано урядовий законопроект № 3623 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі", яким пропонується запровадити електронні трудові книжки і можливість автоматичного призначення пенсії.

Розвиток підприємництва в УЖНУ – зустріч ректора з автором книги «Думай, як гендиректор»

Питанням розвитку підприємництва в університеті присвячена зустріч ректора Ужгородського національного університету Володимира Смоланки з головою Федерації роботодавців Закарпаття,  автором книги «Думай, як гендиректор»,  Володимиром Пановим.   

І.Коломойському намагався заблокувати роботу юридичних радників та консультантів НБУ, ПриватБанку та Міністерства фінансів

Солом’янський районний суд міста Києва 9 червня залишив без розгляду позов Ігоря Коломойського до НБУ, ПриватБанку та Міністерства фінансів.  

Національний банк vs родина Суркісів, Верховний суд виніс кінцеве рішення


Велика Палата Верховного Суду 15 червня частково задовольнила касаційну скаргу Національного банку, скасувавши рішення судів попередніх інстанцій у справі родини Суркісів, а також вирішила закрити провадження.