НОВИНИ

ТОП-5 областей за темпами реалізації програми "Велике будівництво"

На селекторній нараді з головами обласних державних адміністрацій Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов оприлюднив перелік лідерів серед регіонів за результатами виконання робіт в рамках програми Президента України “Велике будівництво”.

Українські фермери будуватимуть власний завод з переробки равликів

Велику фабрику з переробки равликів планує побудувати в Україні до сезону 2021 року компанія Ukrainian Snail Holding. Про це розповів Сергій Данилейко, співзасновник фермерського господарства “Равлик 2016”.

В Україні на 40% впало автовиробництво

В Україні за сім місяців поточного року виробництво автотранспорту обвалилося на 40% в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року — до 2 122 одиниць. Про це йдеться в повідомленні асоціації Укравтопром.

Ринок IT в Україні вийшов на показники, які були до кризи

У період пандемії коронавируса і пов’язаних з нею карантинними заходами український профільний ресурс DOU.UA регулярно стежить за станом вітчизняної IT-індустрії. У липні ринок вакансій продовжив активне зростання і вийшов на докризовий рівень, компанії активно відновлюють набір спеціалістів – зросла кількість компаній, які шукають фахівців, до пошуку співробітників повернулися п’ять найбільших українських IT-компаній.