НОВИНИ

Громадськість отримає повноваження із контролю за діяльністю Держгеокадастру

Громадськість отримає безпрецедентно широкі повноваження із контролю за діяльністю Держгеокадастру», Про це під час засідання Громадської ради при Держгеокадастрі, заявив Голова Держгеокадастру Роман Лещенко.

Реєстрація земділянок за принципом екстериторіальності: ключові моменти нововведень

Насіданні уряду було прийнято постанову “Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності в державній реєстрації земельних ділянок та внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України”, яка запроваджує принцип екстериторіальності при здійсненні державної реєстрації земельних ділянок. 

COVID-19 VS Банкрутство: ТОП-5 змін у процедурах банкрутства

Щойно у Парламенті проголосували за зміни до Кодексу України з процедур банкрутства, як законопроект вже розкритикували у середовищі арбітражних керуючих. На період дії заходів проти поширення коронавірусної хвороби процедури банкрутства вирішили «заморозити».

За що голосували у проекті Закону №3322 про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства 18 червня 2020 року?

Уряд вніс зміни в постанову про карантин: що передбачено

Кабінет Міністрів підтримав ініціативу МОЗ і вніс зміни до Постанови, якою регламентується карантин.

Про це Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив під час позачергового засідання Уряду 25 червня, повідомляє прес-служба міністерства.