НОВИНИ

Парламент сьогодні продовжує розгляд правок до земельного законопроекту

Верховна Рада України 27 квітня на пленарному засіданні продовжить розгляд правок до законопроекту №2194 «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин».

Дмитро Разумков: Держава зацікавлена в активній співпраці з бізнесом

Будуючи ефективний діалог з бізнесом, влада зможе вирішити багато важливих для держави питань. Про це сказав Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час зустрічі з представниками правління Європейської Бізнес Асоціації.

Ціна на електроенергію в Україні знизилася, і вона нижча, ніж у Європі

Середньозважена добова ціна електроенергії на ринку “на добу вперед” (РДВ) в об’єднаній енергосистемі (ОЕС) України станом на 26 квітня знизилася на 8,8%, або на 152,82 гривні/МВт-год, до 1 582,97 гривні/МВт-год в порівнянні з 19 квітня.

Проєкти КСВ, гендерна рівність та важливість партнерства: про що розповіли спікери Саміту сталого бізнесу

22 квітня, у День Землі, відбувся Саміт сталого бізнесу, організований бізнес/медіа бюро Ekonomika+ у партнерстві з Глобальним договором ООН в Україні та Асоціацією лідерів сталого розвитку СУП. Інформаційним партнером заходу виступила компанія ЛІГА:ЗАКОН.

Відкрити західні ворота України: Чому Києву вигідно інвестувати в інфраструктуру Закарпаття

За останні роки в Закарпатській області, яка розташована впритул відразу до 4-х країн ЄС, склалася парадоксальна ситуація: контрабанда, нелегальні мігранти та сміття в річках легше перетинають кордон з Європейським Союзом, ніж український експорт чи туристи.