НОВИНИ

В Україні можуть оголосити податкову амністію

Президент Петро Порошенко виступає за проведення податкової амністії в Україні, щоб українці могли сплатити відповідний податок, завести гроші в Україну й законно інвестувати кошти в українську економіку. Про це президент заявив на зустрічі з представниками бізнес-спільноти. 

Порошенко підписав закон про ТОВ

Президент України Петро Порошенко підписав прийнятий парламентом Закон Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю. Про це він повідомив у понеділок, 12 березня, на зустрічі з бізнесом в Києві.

На закарпатському заводі «Єврокар» стартує виробництво нової моделі SUV Škoda Karoq

У четвер 15 березня о 10:00 на закарпатському заводі «Єврокар» (с.Соломоново Ужгородського району) відбудеться офіційний захід, присвячений запуску виробництва кросовера SUV моделі Skoda Karoq.

Між Румунією та Україною побудують нову автомагістраль

Голови Львівської та Чернівецької облрад і керівництво румунського повіту Сучава домовилися про будівництво швидкісного транспортного коридору через Східні Карпати. Про це повідомив глава повітової ради міста Сучава Георге Флутур, передає УКРІНФОРМ

На Закарпатті може з'явитися завод з німецькими інвестиціями

В Тячівській РДА 6 березня відбулася зустріч із представниками відомої німецької компанії MD Elektronik, які з робочою поїздкою навідались в Україну. На Тячівщину їх було запрошено місцевими підприємцями, з якими вони співпрацюють за кордоном,  і зокрема в Чехії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Тячівської РДА. 

Євростат порівняв країни ЄС за рівнем добробуту

В Євросоюзі порівняли жителів різних регіонів за рівнем добробуту. Згідно з результатами дослідження, проведеного статистичною службою Європейського союзу Eurostat, в 19 регіонах співтовариства рівень добробуту населення значно вищий від середнього по ЄС.

Інвестиції в українські ІТ-компанії в 2017 р. зросли в 3 рази (Дослідження)

Загальний обсяг інвестицій в українські ІТ-компанії в 2017 році склав $265 млн, що в 3,3 разу (на 231%) вище від цього показника в 2016 році. Такі дані містяться в звіті венчурного фонду AVentures Capital за підсумками дослідження Dealbook of Ukraine, підготовленого у партнерстві з Українською асоціацією венчурного капіталу та прямих інвестицій (UVCA), Українською спільнотою бізнес-ангелів (UAngels) та асоціацією Digital Ukraine News.