НОВИНИ

В ДПС пропонують за несплату податків притягувати до кримінальної відповідальності

В Україні необхідно посилювати заходи і відповідальність за несплату податків, зокрема, притягувати до кримінальної відповідальності.

Таку думку висловив Голова ДПС Олексій Любченко в інтерв’ю інтернет-виданню «Гордон».

Минулоріч на Закарпатті було списано понад 30 млн гривень податкового боргу

У Закарпатській області в автоматичному режимі проведено списання податкового боргу платників податків, який обліковувався станом на 1 листопада 2020 року та залишився несплаченим/непогашеним станом на дату списання.

"Революція роботів": у світі в найближчі п'ять років роботу втратять 85 млн осіб

Експерти Всесвітнього економічного форуму склали список найважливіших тенденцій, які визначатимуть ситуацію на глобальному ринку праці у найближчі п’ять років.

Деякі зміни відбудуться внаслідок пандемії, але всі головні тренди так чи інакше вже були зумовлені технологічним прогресом, повідомляє Центр новин ООН.

Україна шукає інвесторів для будівництва другого літака «Мрія»

Наша країна в особі держконцерну «Укроборонпром» розпочала пошуки за межами України спонсора для будівництва другого найбільшого у світі літака «Мрія». Проект отримав назву «Мрія-2». Про це зробив повідомив генеральний директор ДК «Укроборонпром» Юрій Гусєв під час зустрічі з представниками ЗМІ у суботу, 23 січня.

Кількість вакансій віддаленої роботи зросла на чверть

Під час жорстких карантинних обмежень особливо зростає попит на віддалену роботу. Наприклад, від початку нових карантинних обмежень в Україні кількість вакансій, що пропонують дистанційну роботу, зросла на 26%. Загалом же за останній місяць кількість таких вакансій, відповідно до графіків, збільшилась на 15%.

Який продукт в Україні найчастіше підробляють

В Україні серед продуктів харчування найчастіше підробляють вершкове масло. Недобросовісні виробники додають до продукту рослинні жири. Про це повідомила голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Владислава Магалецька під час пресконференції.