НОВИНИ

Юрособам спростили обрання спрощеної системи оподаткування  

З 17 серпня 2020 року дозволено обрання спрощеної системи оподаткування та/або добровільної реєстрації як платника податку на додану вартість та/або включення до Реєстру неприбуткових установ та організацій шляхом заповнення відповідних сторінок заяв у сфері держреєстрації юросіб, ФОП та громадських формувань.

Додатковий критерій охороноздатності промислових зразків: Закон набрав чинності

Обмеження щодо готівкових розрахунків не поширюються на розрахунки платіжними картками: ДПС

Відповідно до п. 6 розд. ІІ Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 29.12.2017 № 148 (далі - Положення № 148), суб'єкти господарювання мають право здійснювати розрахунки готівкою протягом одного дня за одним або кількома платіжними документами:

З 1 вересня почнуться перевірки щодо виявлення неоформлених трудових відносин: ДПС

Упродовж трьох тижнів триватиме інформаційна кампанія, а з 1 вересня заплановано, що контролюючі органи розпочнуть інспекційну роботу з питань виявлення неоформлених трудових відносин. Про це розповіли в Головному управлінні ДПС у Закарпатській області.

 

Фонд держмайна готується запустити онлайн-аукціони з оренди

Процедура оренди державного майна за новими правилами повністю готова до запуску, Фонд держмайна готує для онлайн-аукціонів понад 4,2 тисячі об’єктів. Про це повідомила пресслужба Фонду з посиланням на першого заступника голови Леоніда Антонєнка.