НОВИНИ

Закарпатським підприємцям частково відшкодують відсотки за кредити, залучені на розвиток бізнесу

В Закарпатській області риває конкурс з відбору інвестиційних проектів для надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва шляхом часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, що надаються державними банківськими установами (юридичним особам та фізичним особам – підприємцям). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА

Українському бізнесу готують новий тариф на електроенергію

В Україні розробляється нова модель тарифоутворення на електроенергію, що виробляється з відновлюваних джерел. Замість чинного «зеленого тарифу» пропонується аукціонна модель. Про це повідомили в офіційному представництві ЄБРР в Україні. 

Євросоюз обіцяє зберегти транзит через Україну після запуску Північного потоку-2

Брюссель і Берлін обіцяють гарантувати транзит газу через Україну після будівництва газопроводу "Північний потік-2". Про це заявили після переговорів у понеділок в Берліні міністр економіки і енергетики ФРН Петер Альтмайєр і віце-президент Єврокомісії у справах енергетичного союзу Марош Шефчович, повідомляє Укрінформ.

Український бізнес спрогнозував курс гривні

Більшість представників українського бізнесу (67,5%) прогнозують обмінний курс гривні до долара США в наступні 12 місяців у межах 28-31 грн/дол. Про це свідчать результати опитування Національним банком України керівників підприємств країни в першому кварталі 2018 року для оцінки Індексу ділових очікувань, опубліковані на сайті регулятора.

Автомобілі, які вражають своїми приладовими панелями (Відео)

Автовиробники переходять на цифрові приладові панелі, справедливо вважаючи, що за ними майбутнє. У якого автомобіля сьогодні найкраща приладова панель? Відповідь на це питання шукали аналітики видання Carscoops.com.

Литовська компанія побудує в Україні потужну сонячну електростанцію

Литовська компанія “Модус Енерджі Інтернешнл Б. В.” має намір побудувати в Любарському районі сонячну електростанцію. Відповідний меморандум 12 квітня підписав з литовською стороною голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич, повідомляє прес-служба ОДА.