НОВИНИ

Які дороги відремонтують на Закарпатті цьогоріч (Список)

Стали відомими обсяги бюджетних коштів на фінансування та реконструкції доріг у Закарпатській області.Так, цьогоріч, згідно витягу з розпорядження  Кабмініу  щодо фінансування та реконструкції доріг у Закарпатській області за програмою  “Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення” проводитимуть роботи на  об’єктах поточного середнього ремонту, а також капітального ремонту автомобільних доріг. Про це повідомляє Голос Карпат.

Стало відомо скільки релігійних громад зареєстровано на Закарпатті (Документ)

Закарпатська облаcна адміністрація оприлюднила список релігійних громад на Закарпатті. Відповідна інформація публікується у звязку з останніми новинами навколого ініціативи президента Порошенка щодо надання двом обєднаним православним церквам в Україні статусу єдиної "помістної". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ОДА.

Стабільною в Україні залишається лише корупція - Freedom House

Поряд із кволим економічним зростанням, про який говорять в ЄБРР, в Україні спостерігається і спад у розвитку громадянського суспільства та незалежних ЗМІ. Про відтінки української демократії говорили напередодні у Вашингтоні творці звіту Freedom House "Країни в перехідному періоді", передає "Голос Америки".

Україна вичерпала ще 6 квот на безмитний експорт до ЄС

Станом на 17 квітня 2018 року Україна вичерпала шість квот на безмитний експорт у рамках Зони вільної торгівлі з ЄС. Про це повідомила асоціація "Український клуб аграрного бізнесу" (УКАБ), передає Українська правда. 

Бідність в Україні породила тіньова економіка - Мінсоцполітики

Тіньова економіка та зарплати в конвертах породжують бідність і позбавляють українців права на соціальний захист. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, передає прес-служба відомства.