НОВИНИ

В Україні запрацювала найпотужніша сонячна електростанція

У місті Токмак Запорізької області ввели в експлуатацію першу чергу найбільшої в Україні сонячної електростанції Тоkmak Solar Energy. Про це у вівторок, 24 серпня, повідомляє прес-служба компанії-оператора станції.

На українців чекає монетизація субсидій

Монетизація субсидій здійснюватиметься в один етап – з 1 січня 2019 року субсидії населенню будуть надавати готівкою. Водночас Мінсоцполітики готує зміни в системі субсидування. Про це повідомив директор департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики України Віталій Музиченко.

Україна - в топ-15 країн за обсягами грошових переказів

Україна повернулася в топ-15 країн за абсолютними обсягами грошових переказів від трудових мігрантів за оцінками Світового банку. На повернення вплинув перегляд методики розрахунків приватних переказів Нацбанку. Про це йдеться в інфляційному звіті Національного банку України (НБУ), опублікованому на офіційному сайті відомства.

Держдеп США закликав Україну підвищити тарифи на газ для населення

Державний департамент США закликав Україну виконати умови Міжнародного валютного фонду і підвищити ціни на газ для населення. Про це заявив виконуючий обов'язки держсекретаря Джон Салліван, йдеться в повідомленні Держдепу США. 

S&P підтвердило кредитні рейтинги України

Міжнародне рейтингове агентство S&P Global Ratings підтвердило довгострокові та короткострокові суверенні кредитні рейтинги України за зобов'язаннями в іноземній та національній валюті на рівні "B-/B", прогноз - "стабільний", передає Економічна правда.