НОВИНИ

Промислове виробництво у Закарпатській області у І кварталі 2018 року - статистика

За підсумками січня–березня 2018р. індекс промислової продукції, порівняно з аналогічним періодом 2017р., склав 104,9%. Про це повідомила начальника управління аналізу статистичних даних Ірина Панчук. 

В Ужгороді відбудеться ІV церемонія вручення Ордену Марії Терезії

Другого травня в Ужгороді пройде традиційна церемонія вручення Ордену Марії Терезії – почесної нагороди, якою, за особливий внесок у розвиток краю, кожного року нагороджується визначний закарпатець. Подія, традиційно, відбудеться у Сквері Марії Терезії (навпроти Кафедрального собору на вул. Капітульній, в Ужгороді, початок о 16:00).

В Ужгороді вирішать проблему з парковками

Сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міської ради до порядку денного додатково включили проект рішення про затвердження Положення про паркування транспортних засобів в Ужгороді. Про це повідомили в ужгородській міській раді, передає Голос Карпат

ЄС готує для України контракт "Реформи заради інвестицій"

Європейський союз розробляє для України нову програму залучення інвестицій під назвою контракт "Реформи заради інвестицій" (Reform Contract for Investment). Про це йдеться у статті єврокомісара з політики сусідства та переговорів щодо розширення ЄС Йоганнеса Гана на сайті "Європейської правди".